Bemutatkozás

Üdvözöllek!

“A test és a lélek harmóniája az egészség kulcsa!”

Szívből üdvözöllek! Csonka Csaba vagyok, és több mint 20 éve foglalkozom az emberek testi és lelki jóllétével. Hiszek abban, hogy a test és a lélek egyensúlya elengedhetetlen az egészséges, boldog élethez.

Az Életmód és Az Egészség Mestere

A hosszú évek során számos területen szereztem tapasztalatot. Mint csontkovács, segítek helyreállítani a test természetes egyensúlyát és funkcióit, enyhítve a fájdalmat és javítva a mozgást. A masszázs terápia során a feszültséget és a stresszt oldom, megteremtve a teljes kikapcsolódás lehetőségét.

Holisztikus Megközelítés

Hiszem, hogy az egészség nem csak a fizikai állapotról szól. Ezért kínálok manuálterápiát, amely a test természetes gyógyulási folyamatainak segítése érdekében dolgozik. Emellett életmód tanácsadással is foglalkozom, hogy segítsek az embereknek megtalálni a lelki és fizikai egyensúlyt az életükben.

Reiki: Az Energiagyógyászat Művészete

Reiki mesterként is tevékenykedem, hiszen az energiaáramlás és a belső béke kulcsfontosságú a teljes élethez. A Reiki kezelések segítenek feloldani az energetikai blokkokat, és elősegítik a test és lélek harmóniáját.

Személyre Szabott Gondoskodás

Számos területen szereztem szakértelmet, így egyéni igényekre szabott kezelésekkel tudok szolgálni. Legyen szó testmozgásról, relaxációról, vagy az egészséges életmód kialakításáról, nálam megtalálod a megfelelő segítséget.

Köpölyözés: Az Ősi Gyógyítás Módszere

A köpölyözés egy ősi kínai terápia, amely a test vérkeringését serkenti, és segít az izomfájdalmak enyhítésében. Az eljárás során vákuumot hozok létre speciális üvegpoharakkal a bőrön, ezzel javítva az energiaáramlást és elősegítve a gyógyulást. Ideális módszer a méregtelenítésre és a stressz csökkentésére.

Ajurvédikus Szeretet Fény Masszázs: A Test és Lélek Harmóniája

Az ajurvédikus szeretet fény masszázs egy mélyen relaxáló és energetizáló élmény. Az indiai hagyományokon alapuló kezelés során gyengéd, simító mozdulatokkal dolgozom, miközben meleg olajjal masszírozom a testet. Ez a terápia segít kiegyensúlyozni az energiákat és elősegíti a belső béke megtalálását.

Hanuman Trampling Rezgésterápia: Az Energetikai Egyensúly

A Hanuman trampling rezgésterápia egy országosan egyedülálló módszer, amely során hangrezgéseket alkalmazok a test energetikai egyensúlyának helyreállítása érdekében. Ez a terápia stimulálja az energiapontokat, és segít megszüntetni a blokkokat, miközben javítja az általános közérzetet és vitalitást.

Tapasztalat és Szakértelem

Több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezem a csontkovácsolás és a masszázs területén. Mind gyermekek, mind felnőttek számára kínálok szolgáltatásokat, beleértve a jóga oktatást is. Az évek során megszerzett tudásom és tapasztalatom garantálja, hogy a legjobb kezekben leszel.

Kapcsolat és Időpontfoglalás

Ne várj tovább, és tedd meg az első lépést az egészségesebb, boldogabb élet felé! Várunk szeretettel a rendelőben, ahol mindenki egyéni gondoskodást kap.

Csonka Csaba Gyógykéz

Tel: 06 30-549-1233